Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Moody’s bekräftar Kommuninvests Aaa-betyg, med stabila utsikter

Kreditvärderingsinstitutet Moody’s publicerade den 6 maj sin senaste rating av det kommunala kreditmarknadsbolaget Kommuninvest i Sverige AB, den störste långivarn till svenska kommuner och landsting. Ratingen var oförändrat den högsta möjliga, Aaa, med stabila utsikter.

Om Kommuninvest

Kommuninvest i Sverige AB ägs av 278 svenska kommuner och landsting för att stödja deras finansförvaltning genom stabil och kostnadseffektiv finansiering, kompetensutveckling och samverkan. Kommuninvest är med cirka 210 miljarder kronor i utlåning den störste långivaren till svenska kommuner och landsting.

För ytterligare information

Björn Bergstrand, Chef för Medierelationer, tel: 010-470 87 31 alt. 070-886 94 76, e-mail: bjorn.bergstrand@kommuninvest.se