Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Nya nyckeltal: Räntekostnad (inkl avgifter) och effektiv ränta (inkl avgifter)

KI Finans periodiserar numera avgifter som lagts in på derivat. Dessa syns i betalschemat under kolumnen ’Avgifter’. Avgiftsperiodiseringen är rak, det vill säga samma belopp varje ränteperiod. Vi kommer senare bygga liknande periodisering av andra typer av avgifter på alla produkttyper, men detta är första steget.

Vill du kunna se din effektiva ränta så kan du säga till din kundansvarig att visa dessa två nya nyckeltal: ”Räntekostnad (inkl avgifter)” och ”Effektiv Ränta (inkl avgifter)” Säg alltså till om du vill aktivera dessa, annars syns dom ännu inte för alla.