Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Swapräntor är nu valbara på förlängningspolicyn, och på affärer (som rörligt index)

Swapräntor med olika löptider (1-10 år, 15 & 20 år) kan nu väljas i ”Index”-rullistan när man bokar en rörlig affär, samt även på förlängningspolicyn. Många har efterfrågat just detta – att systemet automatiskt applicerar den aktuella swapräntan, plus en marginal som man får ange själv, i förlängningsantagandena.

Notera att swapräntorna, precis som stiborräntorna, rör sig varje dag. Det innebär att förlängningsantaganden (med swapräntan vald) kommer applicera olika räntesats idag jämfört med igår, och så vidare.