Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Göran Färm och Linda Frohm i samtal om etik i vår tid – Dialog nr 3 2016 ute

I vår tid som kännetecknas av höghastighet och snuttifiering är det angeläget att ta sig tid för goda samtal om hur vi ska förhålla oss till tillvaron. Göran Färm och Linda Frohm, ordförande respektive vice ordförande i Kommuninvest ekonomisk förening träffades för en diskussion om värderingar. En av slutsatserna från mötet är just att levande samtal om värderingar är en förutsättning för att de ska fungera i verkligheten.

– Världen förändras och det gör också värderingar. Då är det viktigt att man hela tiden utmanar sina tankar när det gäller värderingar, svarar Linda Frohm på frågan om vad värderingar betyder för henne.

Läs mer om värderingar i Dialog nummer 3 2016.

Även i Dialog nr 3 2016: 

  • Agence France Locale – Franska systerbolaget inspirerat av de nordiska länderna
  • Almedalen – Inspiration för framtidens kommunstruktur
  • 5 frågor om mobila vårdteam som skapar trygghet