Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Förändringar på fliken ”Dokument”

Den blå portföljfilterknappen som finns på övriga flikar har tagits bort eftersom den endast delvis fungerat för dokument. Det enklaste sättet att hitta specifika dokument är att t ex sortera efter ”Skapad datum” som ger det senast publicerade dokumentet överst eller ”Gällande datum” (T ex för en låneavi är gällande datum=betaldatum, för en revers=utbetalningsdag och för engagemangsbesked=datumet beskedet avser)

Det går också att söka på t ex en viss dokumenttyp genom att dra muspekaren över sökrutan, klicka på pilen och välj ”dokumenttyp” i rullisten som dyker upp. Sen klickar du på pilen i nästa sökruta som och väljer den dokumenttyp du är intresserad av i rullisten, t ex låneavi.