Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Digitala låneavier introduceras i maj

Från årsskiftet har Kommuninvest ersatt merparten av alla pappershandlingar med digitala dokument. Nu slutar vi även med pappersutskick av låneavierna. Från och med den 1 maj kommer dessa endast publiceras i skuldförvaltningstjänsten KI Finans. Anledningen till förändringen är att den bidrar till minskad miljöpåverkan, ökad effektivitet och bättre kvalitetssäkring av dokumenthanteringen.

För att underlätta er dokumenthantering rekommenderar vi att ni har autogiro samt ställer in påminnelser i KI Finans. Påminnelser om nya dokument kan aktiveras per användare, genom en epost-prenumeration.

Med KI Finans dokumentarkiv har ni en säker lagringsplats med god tillgänglighet och funktionalitet, för alla finansieringsfrågor och finansieringar, inte bara Kommuninvest lån. Arkivet tillåter sökning, taggning och kommentarer om så önskas, och backas upp dagligen. Det viktigt att de personer, i respektive kommun/region och bolag/stiftelse/kommunalförbund, som hanterar handlingar från Kommuninvest är användare i KI Finans.

Frågor?

Förorsakar denna ändring problem för dig är det viktigt att vi får kännedom om detta. Tveka inte att kontakta din kundansvarige för mer information och hjälp med att praktiskt hantera övergången till digitala dokument.

 

Instruktioner för KI Finans