Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Kommuninvest offentliggör planer på tredje grön obligation

Kommuninvest har idag offentliggjort sina planer på att emittera en ny grön obligation, den tredje sedan mars 2016 och den andra i dollar:

“KOMMUNINVEST I SVERIGE AB, the Swedish Local Government Debt Office rated Aaa (Moody’s, stable) / AAA (S&P, stable), has mandated CREDIT AGRICOLE CIB, HSBC and J.P. MORGAN as joint lead managers to arrange a global investor call to update investors on its Green Bonds framework, including the build-up of eligible assets and its recently published first green bonds impact report. The call is expected to be on the 15th of May. A USD denominated RegS/144A Green Bond 4-year transaction (maturing on 1 June, 2021) will follow, subject to market conditions. FCA/ICMA stabilisation.”

 

För ytterligare information:

Björn Bergstrand

Chef för Medierelationer

Tel: 0708-86 94 76

bjorn.bergstrand@kommuninvest.se