Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Förbättrad funktionalitet på dokumentfliken

Dokumentfliken har förbättrats med enklare sök- och sorteringsmöjligheter. Sök- och filterknapparna har gjorts enklare och tydligare och du kan själv lägga till flera olika sökkriterier, till exempel låneavier för enhet X, lånenummer Y.

En annan förbättring är att KI Finans, med hjälp av cookies, kommer att komma ihåg de senaste gjorda inställningarna nästa gång du kommer tillbaks till dokument. Har du till exempel sorterat efter ”Skapad datum” så är det den sorteringen som ligger som defaultvärde nästa gång du klickar på dokument. Du kan läsa mer i manualen.