Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Digital signering introduceras – förändrad rutin för kunder

Kommuninvests kunder kommer inom kort kunna  digitalt signera låneavtal i KI Finans med funktionen KI Signera. Funktionen beta-testas, men själva signeringen kommer att ske skarpt. Under beta-testperioden välkomnas feedback om hur funktionen bör vidareutvecklas. KI Signera fungerar ännu inte för kommunala bolag, men kommer på sikt att fungera för samtliga kunder.

I KI Finans kan den som gör låneaffären med Kommuninvest skapa ett signeringsuppdrag och skicka till de/den som ska signera. Själva signeringen sker med mobilt BankID, och den som signerar behöver inte ha tillgång till KI Finans. För den som inte vill signera digitalt finns möjligheten att göra precis som idag.

När låneavtalet har signerats och inkommit till Kommuninvest kommer det precis som i nuläget att finnas tillgängligt i dokumentmodulen i KI Finans.

 

Guider