Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Digitalt affärsavslut ger ökad flexibilitet

Ett stort arbete har gjorts de senaste åren för att ge våra kunder mer flexibilitet, minskad administration och ökad transparens. I takt med att vår låneprocess digitaliserats har det fört med sig en rad förbättringar för våra kunder. I slutet på maj ökar flexibiliteten ytterligare med möjligheten att göra affärsavslut i KI Finans. Våra kunder kommer kunna göra affärsavslut digitalt under arbetsdagen då det passar dem och utan att kontakta oss. Vi finns naturligtvis tillgängliga för frågor och support, men behöver inte involveras.

Mer information om den nya möjligheten, och vad man behöver göra för att nyttja den, kommer inom kort. Tills dess går det att läsa mer om den digitala låneprocessen.

Låna digitalt