Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Webbinarium: Krisanalys – Vad händer i marknaden och den kommunala ekonomin?

Vi befinner oss i en akut fas av Coronakrisen. Marknaden är efter en period av extrem stress fortsatt ostadig. De negativa effekterna i den reala ekonomin har slagit in med full kraft. Alltjämt är det osäkert när samhället kan återgå till något slags normalitet.

Hur ska man förstå den situation som vi nu befinner oss i – och vad har vi att vänta framöver? Vad sker med räntor, likviditet, soliditet och investeringsutsikter? Hur ska kommuner och regioner kunna rida ut stormen? Och hur agerar Kommuninvest i allt detta? Välkommen till ett webbinarium med Kommuninvest!

Medverkande:
Tomas Werngren, vd
Maria Viimne, vice vd
Johan Olander, kundansvarig
Emelie Värja, forskningsansvarig

Anmäl dig här