Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Webbinarium: Från coronakris till ny normalitet – vad behöver göras i den kommunala ekonomin?

I ett läge där smittspridningen börjar nå sin kulmen, men där mycket alltjämt är osäkert, behöver kommuner och regioner hitta en långsiktigt hållbar linje i sitt ekonomiarbete. Hösten blir en utmaning. Med tuffa ekonomiska förutsättningar ska man, till att börja med, klara hem resultat för 2020, budgetar för 2021 och fungerande investeringsplaner.

Hur ska kommuner och regioner hantera övergången till något slags ny normalitet? Hur ser den ekonomiska statusen ut i dagsläget och vilken utveckling är att vänta framöver? Hur bör man tänka kring sådant som likviditet, soliditet och balanskrav? Hur ser Kommuninvest på möjligheter och problem? Och vad kan Kommuninvest bidra med i analyser, kalkyler och avvägningar?

Kommuninvest anordnar den 14 maj kl 09.00 ett webbinarium i Zoom som svarar på dessa frågor.

Medverkande:

Tomas Werngren, vd

Emelie Värja, forskningsansvarig

Björn Söderlundh, utlåningschef

Britt Kerkenberg, riskchef

 

Anmäl dig här