Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Webbinarium: Klimatkrav vid upphandling av byggprojekt

Bygg- och fastighetssektorn står för nästan en femtedel av Sveriges klimatpåverkan, varav hälften kommer från byggverksamheten. IVL Svenska Miljöinstitutet, Sveriges Allmännytta och Kommuninvest har tillsammans i projektet “Klimatkrav till rimlig kostnad” tagit fram vägledning för att underlätta för bostadsföretag att ställa klimatkrav för byggprojekt. Bostadsföretag erbjuds nu bli delaktiga i omställningen till en klimatneutral byggsektor.

Vi vill därför välkomna dig till webbinariet om Klimatkrav vid upphandling av byggprojekt som äger rum den 9 juni. Där belyser vi vikten av att ställa klimatkrav vid upphandling och nyttan av en vägledning. Ni kommer även få ta del av konkreta anvisningar för LCA-beräkningar i byggprojekt samt kriterier för grön finansiering baserat på vägledningen.

Anmälan och mer information