Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Ny funktion: Gör affärsavslut i KI Finans

Kunder med en giltig offert i KI Finans kan nu använda funktionen Affärsavslut i KI Finans för att göra ett digitalt affärsavslut. För att säkerställa hög användarvänlighet kommer funktionen att fortsätta utvecklas utifrån de synpunkter som kommer in från användare. Därför har alla kunder just nu tillgång till denna funktion. För låntagare innebär det ett nytt digitalt gränssnitt, men vi arbetar på samma sätt som tidigare med att registrera affären.

Användaravtal för digitalt affärsavslut har möjliggjort att våra kunder kan göra affärsavslut digitalt. Ett signerat avtal kommer, när en ny behörighetsstruktur är på plats i KI Finans, vara ett krav för att nyttja denna funktion.

Under hösten vidareutvecklas det digitala affärsavslutet med bland annat identifiering med BankID. Likt idag är det viktigt att endast de personer som enligt era beslut är behöriga att genomföra affärsavslut använder funktionen.

Med digitalt affärsavslut på plats i KI Finans kan våra kunder genomföra en helt digital låneprocess i KI Finans.

Mer information om användaravtal