Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Ställ frågor om den kommunala låneskulden –  livechatta med vår expert

Tisdagen den 13 oktober publiceras rapporten Den kommunala låneskulden 2020. Rapporten ger en uppdaterad bild av kommuners och regioners investeringar, lån och skuldsättning. I samband med detta anordnas ett webbinarium på ämnet. I panelen finns Eva Mörk, professor nationalekonomi Uppsala universitet, Susanne Spector, senioranalytiker Nordea och Emelie Värja, forskningsansvarig Kommuninvest.

Direkt efter webbinariet öppnar en livechatt i Zoom där det går att ställa frågor till rapportförfattaren Emelie Värja, forskningsansvarig Kommuninvest, och diskutera rapporten med andra deltagare. Emelie deltar i livechatten under en timme. Efter det går det att ställa frågor till henne som hon svarar på under dagen. Anmälan behövs för att få tillgång till mötet.

Information om webbinariet

Anmäl dig här