Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Digitala KI Finans-utbildningar erbjuds i december

Vi anordnar lokala KI Finans-utbildningar runt om i Sverige – i vanliga fall. Just nu är det tyvärr svårt att ses fysiskt. I stället anordnas digitala utbildningar så att vi fortsatt kan utvecklas tillsammans.

I december erbjuds två utbildningar: en grundutbildning i KI Finans och en genomgång av den digitala låneprocessen. Båda utbildningarna är kostnadsfria. Varje utbildningstillfälle har 30 platser så anmäl dig direkt för att säkra din plats.

Anmäl dig här

 

 

 

2 december, kl 9.00-10.00

Låna digitalt i KI Finans

Våra kunder kan låna digitalt i KI Finans. Med denna möjlighet ökar flexibiliteten och administrationen minskar. Denna utbildning går igenom hur ett lån tas i KI Finans; från prislista och offertgenerering till affärsavslut och digital signering. Efter genomförd utbildning kommer deltagaren kunna registrera offerter, göra låneavslut och signera låneavtal med BankID.

 Utbildningen är 60 minuter och genomförs digitalt i Microsoft Teams. 

 

3 december, kl 9.00-10.30

KI Finans grundutbildning

Detta utbildningstillfälle introducerar KI Finans grundläggande funktionalitet. Funktionerna som presenteras är bland annat navigering i systemet, skapa påminnelser för händelser, lägga in lån och göra analyser. Efter genomförd utbildning kan deltagaren bland annat lägga upp lån och göra en analys i KI Finans.

Utbildningen är 90 minuter och genomförs digitalt i Microsoft Teams.

 

Om KI Finans