Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Nu startar medlemssamråden

Idag startar årets runda av medlemssamråd. P g a coronapandemin sker detta i ett helt digitalt format. Under denna och kommande två veckor arrangeras totalt 9 digitala samråd.

Detta är en dialogprocess av det större slaget. På deltagarlistan finns sammanlagt över 380 personer. I år är dessutom ett rekordstort antal kommuner och regioner representerade.

På agendan finns en analys av läget i kommunsektorn, en genomgång av hur det går för Kommuninvest samt diskussioner om aktuella frågor inför föreningsstämman i april och i övrigt för verksamheten.

– Medlemssamråden är en mycket nyttig kanal för medlemsinflytande. Det blir en ordentlig avstämning av var Kommuninvest står i dagsläget och i vilken riktning vi ska röra oss framöver. Diskussionerna blir alltid både viktiga och intressanta, säger Göran Färm, ordförande för Kommuninvest ekonomisk förening.

– I tider som dessa blir den här typen av avstämning och diskussion ännu viktigare. Även om vi helst hade träffats i fysiska möten finns det fördelar med det digitala formatet som vi nu ska se till att utnyttja. Jag ser verkligen fram emot att komma igång, säger Linda Frohm, vice ordförande i Kommuninvest ekonomisk förening.

För den som ännu inte anmält sig finns fortfarande chansen.

Anmäl dig här