Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Kommuninvest deltar på Framtidsmässan

Kommuninvest finns nu för första gången med på Framtidsmässan. Detta är ett mycket stort karriärevent som går av stapeln 25 mars. Arrangemanget sker, p g a covid-19, i ett helt digitalt format. Under en heldag träffar arbetsgivare från offentlig sektor studenter och nyutexaminerade från hela landet.

Den som besöker Kommuninvests digitala monter kommer bl a att få goda råd om karriär- och studievägar, info om sommarjobb och extrajobb samt tips och stöd kring uppsatsämnen och handledning.

”Detta är ett bra sätt för oss att få kontakt med framtida medarbetare. Det digitala formatet ger dessutom möjlighet att nå ut ännu bredare. Vi söker nyfikna och ambitiösa studenter och nyexade som vill bidra till ett gott och hållbart samhälle tillsammans med oss. Vanliga inriktningar är finans, nationalekonomi, civilingenjör och IT – men det finns också andra vägar in på Kommuninvest”, säger Malin, HR-chef.