Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Lån för Social Hållbarhet: Se event i efterhand – och gå gärna med i nätverk!

Igår genomfördes lanseringseventet för Lån för Social Hållbarhet. Intresset var stort. Uppemot 140 deltagare loggade in sig. Diskussionen blev dynamisk – inte minst tack vara många inspel från deltagarna. Nu kan du se eventet i efterhand.

Från Kommuninvests sida vill vi naturligtvis driva diskussionen vidare. I början av maj kommer vi därför att starta ett nätverk för dialog och kunskapsutbyte kring Lån för Social Hållbarhet, sociala obligationer och social finansiering i allmänhet. Där kommer det att erbjudas nyhetsbrev, webbinarier/seminarier, workshops och utbildningar. Du anmäler dig här. Alla som är intresserade är varmt välkomna att gå med!