Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Nu skapar vi Social hållbarhet – Dialog nummer 1 2021 publicerad

I årets första nummer av Dialog presenteras Kommuninvests Lån för Social Hållbarhet – en efterfrågad låneform till investeringar som på ett tydligt och mätbart sätt bidrar till bättre sociala förutsättningar i kommuner och regioner. Ånge kommun och Uppsalahem är bland de första att ta del av den nya produkten, och berättar i Dialog mer om sina investeringar.

Sveriges regioner planerar att investera hundra miljarder kronor i sjukvården. Sofia Wallström har fått i uppdrag av regeringen att utreda om dessa pengar hamnar rätt. Dialog intervjuar henne om arbetet som ska presenteras senare i augusti.

Läs även om:

  • Ny rapport: Gröna lån minskar utsläpp
  • Finansmarknad – experterna om räntorna

Ladda ner tidningen här

 

 

 

Prenumerera på Dialog via e-post