Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Täby kommun blir Kommuninvests 293:e medlem

Kommuninvest välkomnar en ny medlem: Täby kommun. I och med detta har Kommuninvest Ekonomisk förening 293 medlemmar: 279 kommuner och 14 regioner.

Täby är en kommun där frågor som ett aktivt näringsliv, valfrihet samt stabil och kostnadseffektiv finansiering av kommunens verksamheter är centrala. I det perspektivet blev medlemskapet i Kommuninvest ett logiskt val.

– Vi är glada att vi nu är medlemmar i Kommuninvest och ser fram emot samarbetet. Täby är en lågskattekommun med hög kvalitet i välfärden. Kommunen ska utvecklas på Täbybornas villkor där förskolor, skolor och omsorgen av våra äldre är prioriterade verksamheter, säger Erik Andersson (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Att Täby kommun nu kommit med ombord är riktigt goda nyheter. Detta gör Kommuninvest ännu lite starkare. Ju fler medlemmar vi blir, desto mer kan vi åstadkomma i vår finansiella samverkan. Att detta tillskott även utökar Kommuninvests täckning i Stockholmsområdet är värdefullt för föreningen, säger Göran Färm, styrelseordförande för Kommuninvest Ekonomisk förening.

För mer information

David Ljung
Kommunikationschef
Tel: 073-068 45 45
E-mail: david.ljung@kommuninvest.se