Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Återhämtning – Dialog nr 3 2021 publicerad

Dialog har intervjuat Ylva Hedén Westerdahls som arbetar som prognoschef på Konjunkturinstitutet. Det är hennes jobb att ge beslutsfattare bästa vägledning om vart den svenska ekonomin är på väg. Ett uppdrag som visat sig krävande under pandemin. Men nu ser hon ljuset i tunneln.

Dialog har också pratat med Gissur Ó Erlingsson som var en av de första som hörde av sig till Kommuninvests Forskningsberedning efter årets upprop efter idéer. Efter att ha gjort en litteraturöversikt över den existerande forskningen om mellankommunal samverkan menar han att området förtjänar mer uppmärksamhet – både från verksamma i kommunsektorn och från andra forskare.

Läs även om:

  • Tema: Satsning på forskning
  • Hållbarhet: Så fungerar taxonomin

Ladda ner tidningen här

 

 

 

Prenumerera på Dialog via e-post