Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Ny mötesplats för kommunala finansfrågor

31 maj – 1 juni arrangeras för första gången konferensen: ”Aktuella finansfrågor för kommuner och regioner”. Den riktar sig till alla de i kommunsektorn som jobbar med finansfrågor. Detta blir ett lunch-till-lunch-event på plats i Stockholm.

I tider med hög inflation, stigande räntor och turbulenta marknader har de finansiella frågeställningarna kommit allt högre upp på agendan. Konferensen kommer att i analyser, diskussioner och nätverkande borra djupare i de frågeställningar som i detta skede är viktigast för kommunsektorn.

Kommuninvest kommer att med en bred laguppställning stå för ett dubbelpass på temat: ”Strategisk och operativ skuldförvaltning – att lyckas i den nya räntemiljön”. Fokus kommer bland annat att ligga på vad man behöver tänka på när man utformar och utvecklar en finanspolicy.

Konferensen genomförs av Kommunalekonomernas förening (KEF) i samarbete med Kommuninvest, KPA Pension, Söderberg & Partners, PwC, Swedbank och Storebrand.

Mer info, program och anmälan: https://www.kef.se/utbildningar/aktuella-finansfragor-for-kommuner-och-regioner