Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Tävling för studenter

Hjälp oss att göra en relevant e-utbildning för studenter

Vi har skapat en kort e-utbildning som ger en inblick i hur det är att arbeta hos oss. Den berättar även om vår rekryteringsprocess. De studenter som är intresserade av Kommuninvest som arbetsgivare genomför utbildningen och registrerar sig i vår kandidatdatabas.

Uppdrag

Vårt mål med utbildningen är att informera om vårt samhällsuppdrag och ge en god inblick i hur det är att arbeta hos oss.

Nu undrar vi hur vi kan göra denna utbildning ännu bättre. Vad borde vi berätta mer  eller mindre om? Har vi missat något du vill veta?

Genomför utbildningen och maila ett förslag om hur vi kan lyfta utbildningen. Ditt förslag får vara max 200 ord och mailas till event@kommuninvest.se.

Pris

Den person som lämnar det vinnande förslaget får välja mellan ett portabelt ståbord eller presentkort på studentlitteratur.

Intresserad av att arbeta på Kommuninvest?

Knyt kontakt med oss genom att skapa en profil i vår kandidatdatabas. När vi rekryterar börjar vi med att leta kandidater just där.

Alla våra tjänster annonseras på LinkedIn. Följ oss där för att alltid vara uppdaterad!