Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Möt oss digitalt

Här finns information om konferensverktyget Zoom.

Zoom är ett kraftfullt konferensverktyg som passar bra för större möten och digitala evenemang. Du som deltagare får goda möjligheter att interagera.

Kontakta oss 

 event@kommuninvest.se

Förberedelser

Du kan ansluta till ett Zoomevent från olika enheter. Vår rekommendation är att du laddar ner Zoomappen till en dator för att få den bästa upplevelsen.  

 1. Ladda ner Zoom 
  Ladda ner och installera Zoom  – välj Zoom Client for Meetings“ .
  Ge Zoom tillåtelse att använda din mikrofon, högtalare och kamera.

   

 2. Testa Zoom i god tid 
  Vänligen installera och testa Zoom i god tid.

Tips!

 • Använd Chrome som webbläsare om du ansluter via dator
 • Kör Zoom lokalt på din dator. När Zoom installerapå ett fjärrskrivbord eller virtuellt skrivbord (RDP, VDI, etc) brukar det hindra användarens möjlighet att nyttja datorns högtalare, mikrofon och kamera.  

För dig som inte har möjlighet att ladda ner Zoom på din dator

Några av er arbetar säkerligen i organisationer där säkerheten är hög och ni inte har de rättigheter som krävs för att kunna installera Zoom på er dator. Kontakta gärna er IT-avdelning i god tid för att vara förberedd inför mötet/evenemanget.

Den som inte vill eller har möjlighet att ladda ner Zoom på sin dator kan logga in via till exempel en iPad, Android eller iPhone. Det går även att öppna Zoom i webbläsareChrome på en dator. 

Tekniska problem

Problem att ansluta till mötet?
Maila ditt namn och telefonnummer till event@kommuninvest.se så ringer vi upp dig.