Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Med oss kan du göra skillnad

Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp.

Men inte ens en briljant idé är ett självspelande piano som fungerar utan utveckling och ny kunskap. Därför måste vi hela tiden se till att följa och bidra till den samhällsutveckling vi värnar om. Ibland genom forskning, ibland med stöttande analys. Och ibland genom rekrytering.

Vår huvudkompetens finns inom finansiering med medarbetare utbildade inom nationalekonomi, företagsekonomi, statistik, juridik och matematik. Nu satsar vi på att öka vår kompetens inom dataanalys och systemutveckling för att kunna genomföra en digital transformation av bolaget.

Vi sågs på mässan!

Samarbeta med oss under din studietid

Extraarbete och sommarjobb

Om du är intresserad av att arbeta hos oss bör du lägga in dig i vår kandidatdatabas. När vi rekryterar är det där vi tittar först.

Vissa värdefulla kontakter knyter vi även när vi deltar på Campusmässan på Örebro universitet eller besöker Linköpings universitet.

Färdighetsutbildning för studenter

Vi anordnar en färdighetsutbildning för kvantitativt intresserade studenter. Målet med utbildningen är att utveckla förmågan att hantera, analysera och presentera data. Utbildningen består av fem träffar som bland annat fokuserar på presentationsteknik och datahanteringsprogram. 

Arbetsmarknadskvällar

Vi bjuder återkommande in till arbetsmarknadskvällar för studenter i Congregos lokaler. På dessa träffar vänder vi oss speciellt till nationalekonomer, statistiker och systemvetare. Deltagarna får personlig coachning och karriärvägledning. Följ oss på Linkedin för mer information om dessa tillfällen. 


Uppsatsämnen

Är du intresserad av att skriva uppsats för oss? Om du ska skriva uppsats och har en frågeställning som berör vår verksamhet ber vi dig kontakta vår HR-avdelning som slussar dig vidare.

Studenter som redan har skrivit en examinerad uppsats på B/C/D–nivå, på ett för Kommuninvest relevant ämne, får gärna skicka in sitt arbete till oss. Vi vill gärna ta del av den kunskap som byggs upp inom kommunal finansiering och knyta kontakter för möjliga framtida samarbeten.

Lägg in ditt CV i vår kandidatdatabas för att etablera en kontakt med oss.

Träffa oss på Campusmässan

Kommuninvest deltar på Campusmässan som anordnas av Örebro universitet. I vår monter knyter vi kontakter för framtiden. Passa på att ställa dina frågor till våra representanter.

I samband med Campusmässan anordnar vi en VIP-kväll för studenter. Vi försöker då dela med oss av vår kunskap och visa på färdigheter som hjälper dig in på arbetsmarknaden. Denna kväll bjuder vi in till på vår LinkedIn. 

Congrego – Örebro universitet i city

Congrego erbjuder en möjlighet till miljöombyte, att lämna campus för en stund. Det är 292 kvadratmeter med studieplatser för enskilt arbete och grupparbete, sammanträdesrum och pentry. För den som är intresserad av finans och aktier finns två Bloombergterminaler.

Lokalerna ligger i Fenixhusets vindsvåning, ingång Södra strandgatan. Lokalerna ägs av Kommuninvest och hyrs av universitetet. 

Vi har över 30 års erfarenhet av finansiering