Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Utlåning

Vi erbjuder mycket mer än billiga lån

Kommuninvest erbjuder kreditgivning och andra finansiella tjänster till medlemskommuner och -regioner, samt deras majoritetsägda bolag. Kundkontakterna sköts av våra kundansvariga i kundgruppen. Kundgruppen samordnar också evenemang och utbildningar för våra medlemmar. Tveka inte att höra av dig till din kundansvarig om du undrar över något.

Förutom kreditgivning erbjuder vi även finansiella tjänster i form av finansiell expertis och kunskapsöverföring som hjälper våra kunder att effektivisera och strukturera sina portföljer. Majoriteten av våra kunder använder KI Finans, ett webbaserat finansförvaltningsverktyg som ger våra kunder ännu bättre möjligheter att överblicka, analysera och administrera sina portföljer.

Största långivaren till kommunsektorn

Kommuninvest är den största långivaren till Sveriges kommuner och regioner. Idag står vi för mer än hälften av kommunsektorns totala finansiering. Sedan Kommuninvest startades har vi bidragit med kraftiga räntesänkningar i kommunsektorn vilket har varit positivt för hela Sveriges utveckling.

Vårt uppdrag gör oss till en viktig del av det svenska finansiella systemet. Under den senaste finanskrisen visades tydligt nyttan med att vara medlem i Kommuninvest, även i tider av finansiell oro.

Låneprocess och offertförfrågan

Kontakta kundgruppen vid frågor

Ring oss på telefon 010-470 88 20 eller skicka e-post till kundgruppen@kommuninvest.se