Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Så skapar framtidens effektiviseringar en bättre kommunsektor – Dialog nummer 2 2021 publicerad

Effektivisering är fortsatt nödvändigt. Men lika viktigt är att göra den på rätt sätt. Glöm osthyveln. Kommuninvests expertgrupp Välfärdsekonomerna anser att vi bör tänka om inför framtidens effektiviseringar, och går i årets andra nummer av Dialog in på vad det innebär.

Sedan Kommuninvests Gröna lån lanserades för sex år sedan så har 74 miljarder kronor beviljats till 431 olika hållbara projekt. Kommuninvest har blivit Sveriges största utgivare av gröna obligationer och fick nyligen pris av Naturvårdsverket. Dialog har pratat med Björn Bergstrand, hållbarhetschef på Kommuninvest, och Lisa Järner, ledamot i Kommuninvests miljökommitté, om framgångarna.

Läs även om:

  • Fördjupning: Så slår riskskatten
  • Stämma: Rekordhögt digitalt deltagande

Ladda ner tidningen här

 

 

 

Prenumerera på Dialog via e-post