Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Ändrad planering: Medlemssamråden hålls endast i digitalt format

Sverige har gått in i en våg av stigande smittspridning och utökade restriktioner. Det gör det nödvändigt att delvis förändra upplägget för den serie av medlemssamråd som ska äga rum 18 januari – 3 februari 2022. Det är inte längre rimligt att arrangera medlemssamråd i fysiskt format på ett flertal platser runtom i landet.

I grundplaneringen fanns tio medlemssamråd i fysiskt format och fyra i digitalt format. Samtliga fysiska medlemssamråd ställs nu in. De fyra digitala medlemssamråden ligger fast och kompletteras av två nyinsatta tillfällen i digitalt format. Detta ger ett nytt upplägg med sex digitala medlemssamråd: 18, 20, 26 och 27 januari samt 1 och 3 februari. Tiden för dessa medlemssamråd är kl 13.00-15.30.

Detta innebär att alla som varit anmälda till de nu inställda fysiska tillfällena i stället behöver anmäla sig till något av de digitala medlemssamråden. Detta gör man på bokningssidan för medlemssamråden.

Vi beklagar att vi behöver göra denna ändring, men hoppas och tror att även det helt digitala upplägget ska fungera bra! Hör gärna av er med frågor och synpunkter!

Anmäl dig till digitalt medlemssamråd