Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Stort intresse för utbildningar i KI Finans

KI Finans är en effektiv digital finansförvaltningstjänst. För att användarna ska kunna utnyttja den på bästa sätt anordnas kostnadsfria utbildningar.

För närvarande erbjuds en översiktsutbildning samt specifika utbildningar i den digitala låneprocessen och modulen Likviditet & Investeringar. Utbildningarna, som arrangeras i digitalt format, är populära.

– Vi har hållit utbildningar i KI Finans löpande nu sedan ett år tillbaka och generellt brukar det vara stor efterfrågan. Senaste halvåret har vi utbildat ungefär 140 kunder i de olika delarna i systemet. Jag tror att det digitala formatet har bidragit till detta eftersom det ger oss en ökad flexibilitet samt hjälper oss att nå ut till fler kunder, säger Theodora Batan, kundsupportspecialist på Kommuninvest.

En aktuell trend är att det finns ett växande intresse för utbildningen i Likviditet & Investeringar.

– Vi satte i höstas lite extra fokus på denna modul och de möjligheter som den ger för likviditetsplaneringen. Vi startade då också upp den specifika utbildningen. Nu märker vi att fler och fler kunder är nyfikna på att komma igång och att i högre grad använda modulen för sin likviditetsplanering, säger Theodora.

Mer info om KI Finans-utbildningarna samt anmälan till kommande utbildningstillfällen.

Dela