Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Kommuninvest offentliggör planer på grön obligation i svenska kronor

Kommuninvest har idag offentliggjort sina planer på att emittera sin första gröna obligation i svenska kronor:

KOMMUNINVEST I SVERIGE AB, rated AAA/Aaa (both stable), has mandated SEB and SWEDBANK as joint lead managers for its first Green Bond denominated in Swedish krona (SEK). The proceeds of the bonds will be utilised to support the financing of climate friendly projects according to KOMMUNINVEST’s green bond framework. The transaction will have a long 3-year maturity (May-2020) and the size is expected to be SEK 3-5BN. The transaction will be launched subject to market conditions, post  domestic and global investor conference calls next week.

För ytterligare information:

Björn Bergstrand
Chef för Medierelationer
Tel: 0708-86 94 76
bjorn.bergstrand@kommuninvest.se