Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Digital offertförfrågan och prislista tillgängliga i KI Finans

Vi strävar ständigt efter att förenkla och förbättra för våra kunder. Som en del i det arbetet introducerade vi vår prislista i KI Finans innan sommaren. Nu finns det även en digital offertförfrågan i KI Finans.

KI Offert är en digital offertförfrågan. För att få en offert fyller kunden i sina uppgifter och efter att offertförfrågan skickats till oss får kunden ett bekräftelsemail. Bekräftelsemailet innehåller offertförfrågan som en PDF. PDF:en kan användas för att skicka offertförfrågan vidare till annan part.

Offertförfrågan kommer att byggas ut så att kunden ska kunna se sina tidigare offertförfrågningar och använda dem som underlag för nya förfrågningar.