Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Positiv dynamik i digitala samråd

Medlemssamråden går nu in i vecka två av tre. Den första veckan avverkades tre samråd. Sammanlagt ska nio samråd genomföras under årets runda. P g a coronapandemin sker allt i ett helt digitalt format.

Deltagandet har detta år fått en ordentlig boost. På den samlade deltagarlistan finns nu mer än 440 deltagare. Det är en mycket hög siffra. På listan finns dessutom representanter från fler kommuner och regioner än tidigare år.

– Vi har fått en riktigt positiv start. Egentligen hade vi velat träffas i fysiska möten. Men nu när det fick bli en digital lösning har även det fungerat bra. Under den första veckan hade vi många viktiga och nyttiga diskussioner, säger Ewa-May Karlsson, styrelseledamot i Kommuninvest ekonomisk förening.

– En väldigt speciell sak med medlemssamråden är att deltagarna är spridda över så gott som hela landet. Detta blir ännu tydligare med det digitala upplägget. Vi fångar in engagemang och synpunkter från Sveriges alla hörn, säger Ulf Bengtsson, föreningsstyrelsens sekreterare.

Det går fortfarande bra att anmäla sig till de återstående medlemssamråden.

Anmäl dig här