Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Kommuninvest besöker digitala kommundagar

Kommuninvest har en tradition av att delta som utställare på de politiska partiernas kommundagar – eller motsvarande arrangemang. Detta är utmärkta tillfällen att bredda och fördjupa dialogen om investeringar, lån och välfärdens finansiering.

Tidigare har sådana arrangemang alltid hållits i fysiskt format. Men denna vår blir det annorlunda. Den 5-6 februari genomför, till att börja med, Centerpartiet sina kommundagar i en helt digital version. Programmet sträcker sig från lunchtid på fredagen till lunchtid på lördagen.

– Vi kommer att finnas på plats i en digital monter under hela arrangemanget. Vi svarar på frågor, bistår med information och diskuterar naturligtvis gärna viktiga välfärdsfrågor. Alla, såväl centerpartister som andra besökare, är hjärtligt välkomna att titta förbi, säger Ulf Bengtsson, föreningsstyrelsens sekreterare på Kommuninvest.