Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Kommuninvest besöker M:s digitala Sverigemöte

Kommuninvest har sedan lång tid tillbaka deltagit som utställare på de politiska partiernas kommundagar – eller motsvarande arrangemang. Dessa event, som nu i pandemitider sker i digitalt format, är utmärkta tillfällen att informera och utveckla dialogen kring välfärdens finansiering.

Den 5-6 februari var Kommuninvest med på Centerpartiets digitala kommundagar. Den 27 mars kommer Kommuninvest att finnas på plats med en monter på Moderaternas ”Sverigemötet 2021”. Detta blir en digital heldag med tal, seminarier och diskussioner.

– Vi kommer att finnas tillgängliga i vår digitala monter under hela dagen. Alla, såväl moderater som andra besökare, är varmt välkomna! Vi pratar gärna om Kommuninvests arbete och om alla möjliga frågeställningar kring välfärden och välfärdens finansiering, säger Ulf Bengtsson, föreningsstyrelsens sekreterare på Kommuninvest.