Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Nu lanseras den nya funktionen för beslutsdokument i full skala

I eftermiddag lanseras den nya funktionen för beslutsdokument i KI Finans i full skala.

Funktionen, som utgör beslutsdelen i appen Beslut & Behörighet, innebär att kunderna själva ska ladda upp och länka kommunala beslutsdokument som underlag för lån hos Kommuninvest.

Under en period har det varit möjligt att använda funktionen för att ladda upp dokument. Från och med i kväll blir det obligatoriskt att också peka på de aktuella dokumenten vid varje lånetillfälle. De dokument som det rör sig om är upplåningsbeslut för kommun/region samt upplåningsbeslut och borgensbeslut för bolag/stiftelser/kommunalförbund.

Från kl 15.00 kommer funktionaliteten att implementeras i systemet. Under tiden för implementering kommer det inte vara möjligt att begära offert eller genomföra affärsavslut. Implementeringen beräknas vara klar senast i kväll.

Vi har tagit fram en manual som ger en detaljerad guidning genom de olika stegen. Översiktlig information finns i beskrivningen av den digitala låneprocessen på vår hemsida.

Tveka inte att höra av er med frågor och synpunkter! Vi hjälper gärna till!

Manual

Låna digitalt – Kommuninvest.se

Dela