Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Uppdaterad prislista för KI Finans

Årets prislista för användarlicenser till KI Finans är nu fastställd. Höjningen i förhållande till 2023 års priser blir 5,5 procent.

Syftet med höjningen är att säkra löpande kostnadstäckning. Inriktningen för KI Finans är att licensintäkterna ska täcka förvaltningskostnaden.

Den nya prislistan gäller från 1 januari 2024. Fakturering sker, enligt gällande rutin, i september/oktober 2024.

KI Finans erbjuds i en basversion och en fullversion. Basversionen är kostnadsfri och är huvudsakligen avsedd för hantering av dokument från Kommuninvest. Fullversionen innehåller utökad funktionalitet för skuldförvaltning, analys och rapportering samt för likviditetsplanering.

Priset för en användarlicens baseras på koncernens totala låneskuld vid föregående årsskifte. Det innebär att priset för 2024 baseras på låneskulden per 2023-12-31.

Prissättningen är differentierad utifrån ett antal intervall för låneskuldens storlek samt mellan medlemmar och icke-medlemmar. I den nya prislistan nedan, som gäller för både kommuner och regioner, anges den årliga licensavgiften exklusive moms.

KI Finans Prislista 2024

Om du har frågor eller synpunkter kring detta – hör då gärna av dig till kundgruppen!

Kontakta oss

KI Finans

Dela