Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Klockslag på marknadsvärderingen. Värdet av 1bp. Marknadsräntan.

Marknadsvärdet som visas längst upp på varje affär visar nu klockslaget. Fyra gånger om dagen uppdateras detta (cirka kl 11, 13, 15, samt stängningskurs).

Du kan även få ut denna kolumn på Rapporter. Systemet visar nu också räntekänsligheten i form av ”Värdet av 1 bp”. Detta gör att du snabbt kan uppskatta till exempel bankens vinst vid stängning av en swap. Systemet visar också ”Marknadsräntan”, det vill säga ersättningsräntan (stängningsräntan) som affären med dess återstående löptid och villkor skulle handlas till nu. Du kan inkludera dessa tre nya värden på rapporter, under Beräkningar.