Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Låneavier i KI Finans

Från årsskiftet har Kommuninvest ersatt merparten av alla pappershandlingar med digitala dokument. Nu går vi vidare i vår strävan och från och med 1 maj är alla dokument från Kommuninvest, även låneavier, digitala och publiceras enbart i KI Finans. Vi kommer alltså inte att skicka ut låneavier med posten längre.

I KI Finans erbjuds en säker lagringsplats för dokument med god tillgänglighet och funktionalitet, som t ex möjligheten att söka efter specifika dokument. Användaren kan enkelt ladda upp egna dokument också.

En bra idé är att ställa in påminnelser så att systemet automatiskt skickar ett e-postmeddelande när ett nytt dokument har publicerats. Hur du gör kan du läsa i manualen som finns om du klickar på den gula knappen längst upp till vänster.
Om det finns behov av att lägga upp fler användare i er organisation så kan den som är administratör göra det (instruktion finns i manualen), men vi på Kommuninvest kan självklart också hjälpa till.

Vid frågor kan du alltid kontakta kifinans-support@kommuninvest.se
Vi erbjuder också ett antal korta nyhetspass via webben där vi går igenom hur du enklast sköter dokumenthanteringen i KI Finans, se mer här.