Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Ny vy för affärsdetaljer

Vyn med detaljerna i affären som du når genom att klicka på en affär på portföljfliken har förbättrats och fått ett nytt utseende. Detaljinformationen om affären är nu uppbyggd i separata flikar istället för att ligga på en sida som man scrollar sig igenom. Detta ger förhoppningsvis en enklare och tydligare överblick. De nya flikarna är: Summering, Betalschema, Livscykel/Process, Avgifter, Säkring, Garantier, Förlängning och Ändringslogg. Alla flikar kommer inte innehålla information på alla affärer, t ex kommer fliken avgifter endast innehålla information om det finns avgifter registrerade i affären.

Den här nya funktionen är tillgänglig för alla, men varje användare måste själv aktivera den. Du aktiverar den genom att klicka på gula knappen uppe till vänster och välja ”Hantera dina funktioner i Beta Test ” Ändra sedan från ”nej” till ”ja” under ”Aktiverad” i dialog-rutan.

Från och med sommaruppdateringen (preliminärt slutet av juni) kommer funktionen att slås på för alla

Läs mer under ”Uppdatering mars 2017” i manualen (som du hittar via gula knappen uppe till vänster)