Rättsligt meddelande: Integritet och personuppgifter. Den här informationen är viktig, så läs noga igenom innan du fortsätter. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du vissa villkor.

Mallar, exempelvis interna avier/fakturor, kan nu publiceras i Dokument-appen

För er som har lagt upp färdiga mallar för exempelvis låneavier på koncern-interna lån, finns nu möjlighet att länka (publicera) dessa till Dokument applikationen via ett knapptryck. Fördelen med detta är att nya dokument som publiceras kan man få en notis/påminnelse om via sina personliga inställningar.  Dvs om man börjar använda detta förfarande slipper man e-posta dessa avier.

Förfarandet innebär fortfarande att man klickar för att öppna en avi i betalschemat, eller en nota på affären, men istället för att se den direkt på skärmen får man valet att A) ladda ner den som PDF (blå symbol till vänster) eller B) Publicera (grön knapp till höger) där valbara detaljer (metadata) kan fyllas i om så önskas, exempelvis Kommentar, Gällande Datum, etc.